Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ساتین»
2024-05-05@23:28:48 GMT

زمان پرداخت سود سهام شرکت نفت بهران (شبهرن)

تاریخ انتشار: ۱۳ مرداد ۱۳۹۷ | کد خبر: ۱۹۹۹۷۲۱۶

زمان پرداخت سود سهام شرکت نفت بهران (شبهرن)

زمان پرداخت سود سهام نفت بهران در سال ۹۷

مجمع عمومی عادی سالیانه شرکت نفت بهران برای تصویب صورت‌های مالی سال منتهی به ۲۹ اسفند ماه ۱۳۹۶ برگزار شد. باقری ریاست مجمع را بر عهده داشت و عزیزی مدیرعامل گزارش هیات مدیره را به مجمع ارائه کرد.

مجمع شرکت نفت بهران با حضور ۷۵ درصد سهامداران برگزار شد:

سهامدار عمده شرکت بنیاد مستضعفان انقلاب اسلامی میباشد زیرا ۲۹% که به طور مستقیم برای بنیاد و ۲۱% مر بوط به شرکت انرژی گستر سینا که ۱۰۰% متعلق به بنیاد میباشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

•شرکت دیگر محصولات جانبی به فروش نمیرساند و محصولات خود را به محصولات نهایی و میانی تبدیل کرده و سبد فروش محصولات در سال ۹۶ ارزشمندتر شده است. برای مثال شرکت هیچ گونه محصول اسلک وکس به فروش نمیرساند و آن را به پارافین وکس تبدیل کرده است که این دو محصول با هم تفاوت قیمت ۴۰۰ دلاری دارند، همچنین مقدار فروش TDAE در مقایسه با دوره مشابه سال قبل ۴۹ درصد رشد یافته است.

•برنامه شرکت برای کل تولید محصولات در سال ۹۷، ۴۵۵ میلیون لیتر میباشد که به نسبت سال ۹۶ رشد ۱۰ %داشته است.که از این مقدار ۲۳۱ میلیون لیتر مربوط به تولید روغن پایه میباشد که این رقم به نسبت سال ۹۶ با رشد ۶.۴%داشته است

•یکی از شرکت های زیر مجموعه بهران، شرکت بازرگانی بهران میباشد این شرکت جایگاه دار سوخت شرکت و این موضوع باعث شده طبق مصوبه شرکت پخش و پالایش کارمزدی به صاحب برند داده شود و موجب سودآوری برای شرکت بهران شده است.

•اخرین باری که شرکت افزایش نرخ داشته است سال ۹۳ بوده است لذا شرکت محصولات به قیمت سال ۹۳ به فروش میرساند(منظور بخشی از فروش است که توسط سازمان حمایت نرخ گذاری میشود.) تا به امروز از سازمان حمایت نتوانستد مصوبه افزایش نرخ بگیرند و در صورت تصویب افزایش نرخ، انتظار افزایش نرخ به اندازه تورم(تقریبا۲۰%) میتوان انتظار داشت.

•به دلیل افزایش نرخ لوبکات و عدم افزایش نرخ توسط سازمان حمایت تخفیفات را به صفر رسانده اند.

• شرکت اخرین بار با نرخ ۲۱۰۰ تومان لوبکات خود را از پالایشگاه تهیه کرده است.

•تقریبا ۱۰% مقاصد صادراتی محصولات شرکت کشور های عراق افغانستان میباشد که معاف از تسعیر در سامانه نیما میباشد (دلار آزاد)

•بین واردات و صادرات شرکت موازنه ارزی ایجاد شده که از این طریق نیازهای ارزی شرکت رفع و رجوع می‌شود.

•دلار شرکت برای تهیه مواد اولیه (لوبکات و..) همچنان دلار ۴۲۰۰ تومان اعلامی بانک مرکزی میباشد و این صنعت همانند پتروشیمی ها هنوز موفق به تسعیر خوراک با دلار ۳۸۰۰ تومانی نشد اند.

شرکت در سال ۹۶ کل موجودی اسلاک وکس خود را به پارافین وکس تبدیل کرده که ۴۰۰ دلار گرانتر است. واحد سوم وکس هفته گذشته راه اندازی شده و شرکت واحد ۴ را شروع کرده است.

شرکت ۲ سال است که موازنه ارزی دارد و حتی صادرات محصول از واردات مواد اولیه هم بیشتر شده است.

شرکت خرید مواد اولیه را در زمان‌های مناسب انجام داده است. به طور مثال اواخر سال ۹۶ با توجه به پیش بینی افزایش قیمت لوبکات به اندازه مصرف ۲ ماه شرکت لوبکات مورد نیاز خود را خریداری نموده است. شرکت در سال ۹۶ علیرغم رشد بالای تولید روغن پایه از طریق انتخاب سبد مناسب رشد مصرف انواع مواد اولیه را کنترل نموده است.

تولید روغن پایه در سال ۹۶ نسبت به سال قبل ۱۶.۸ درصد رشد داشته و ۷۷ درصد آن را روغن پایه مرغوب (HVI) تشکیل می‌دهد. همچنین شرکت برنامه افزایش ۶.۴ درصدی در تولید روغن پایه را نیز در سال ۹۷ دارد. افزایش تولید کل محصولات نیز در سال مورد گزارش رشد ۵.۲ درصدی داشته که شرکت برای سال ۹۷ معادل ۹.۶ درصد رشد پیش بینی کرده است.

در سال ۹۶ سهم ارزش خریدهای داخلی ۶۸ درصد و سهم خریدهای خارجی ۳۲ درصد بوده است. همچنین بالغ بر ۷۰ درصد مبلغ ریالی خریدهای داخلی مربوط به انواع لوبکات و رافینیت بوده است.

شرکت در سال ۹۶ انواع محصولات جدید از جمله بهران توربو EVI ، بهران اولتیما و بهران اولتیما FE+ ارائه نموده است.

ارزش دلاری کل صادرات شرکت در سال ۹۶ نسبت به سال قبل رشد ۴۵ درصدی داشته است. همچنین رشد ارزش دلاری صادرات گروه پروسس علیرغم کاهش مقداری ۱۱ درصدی ناشی از عرضه محصول با ارزش افزوده بالاتر (تی-دی-ای-یی) و بهبود سبد عرضه آن است. شرکت در سال ۹۶ موفق به کسب درآمد معادل ۹۰.۳ میلیون دلار از طریق صادرات انواع محصولات و نیز فروش حلال فورفورال، در مجموع به مقدار ۱۷۹.۹ هزار تن شده است. عملیات یاد شده نسبت به دوره مشابه سال قبل از نظر ارزشی ۴۵.۹ درصد و به لحاظ مقداری ۴ درصد افزایش را نشان می‌دهد. مقدار فروش TDAE به عنوان یکی از محصولات دانش بنیان شرکت بهران نیز در مقایسه با دوره مشابه سال قبل ۴۹ درصد رشد داشته است.

شرکت به اندازه ۹ ماه ذخیره مواد اولیه خارجی را دارد و از محل صادرات نیز مابقی خریدهای خود را انجام خواهد داد.

• سود تقسیمی شرکت ۲۰۵ تومان به ازای هر سهم میباشد. که نماینده سازمان بورس با این رقم با توجه به بند های حسابرس موافق نبود و سود ۱۰۸ تومان را پیشنهاد کرد لذا در نهایت سود ۲۰۵ تومانی به تصویب مجمع شرکت رسید.

زمانبندی پرداخت سود سهام شرکت نفت بهران (شبهرن)

ساتین

منبع: ساتین

کلیدواژه: بوس نیوز دنیای اقتصاد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت saten.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ساتین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۹۹۷۲۱۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بیش از ۳۰ درصد کل مالیات کشور در سال گذشته توسط شرکت‌های خصولتی پرداخت شده است

سیاوش سالارزاده کارشناس اقتصادی در رابطه با اهمیت تمرکز بر بخش مشاغل و به خصوص مشاغل خاص با درآمدهای کلان به خبرنگار قدس اظهار کرد: تمرکز ویژه دولت سیزدهم بر اخذ مالیات از مشاغل بزرگ و اصناف با درآمدهای کلان با تکیه بر آمار عملکرد مالیاتی اصناف در سال گذشته، گامی حیاتی در جهت تضمین نظام مالیاتی عادلانه و پایدار است. دولت سیزدهم با هدف قرار دادن مشاغل پردرآمد، رسیدگی به مسائل فرار مالیاتی و اجتناب از مالیات، ترویج عدالت و عدالت مالیاتی و همکاری با سایر سازمان های دولتی، می تواند به هدف خود یعنی حداکثرسازی درآمد مالیاتی، بازتوزیع مناسب ثروت از محل اخذ عادلانه مالیات و رشد اقتصادی با تکیه بر حمایت هوشمند و هدفمند از بخش مولد اقتصاد دست یابد.

این کارشناس اقتصادی در رابطه با در رابطه با تحقق عدالت مالیاتی در زمینه اخذ مالیات از اصناف اظهار کرد: یکی از دلایل اصلی تمرکز بر اخذ مالیات از مشاغل بزرگ و اصناف با درآمدهای کلان، رسیدگی به مسائل فرار مالیاتی و اجتناب از پرداخت مالیات با کتمان داده های مالی است. یکی دیگر از دلایل مهم تمرکز بر مشاغل و اصناف بزرگ، اطمینان از انصاف و عدالت مالیاتی است. کسب‌وکارهای کوچک و متوسط اغلب برای رقابت با نهادهای بزرگ‌تر که منابع مالی لازم برای مشارکت در استراتژی‌های برنامه‌ریزی مالیاتی پیچیده را دارند، مبارزه می‌کنند. در نتیجه، مشاغل کوچکتر بار نامتناسبی از بار مالیاتی را به دوش می کشند. سازمان امور مالیاتی با هدف قرار دادن مشاغل بزرگ و اصناف با درآمدهای کلان، می تواند شرایط را یکسان کرده و اطمینان حاصل کند که همه مشاغل سهم عادلانه خود را از مالیات پرداخت می کنند.

وی در رابطه با تمرکز دولت سیزدهم بر اخذ مالیات واقعی از مشاغل خاص و خصولتی‌های فراری از مالیات ادامه داد: سازمان امور مالیاتی به منظور اخذ مؤثر مالیات از بنگاه های اقتصادی بزرگ و اصناف با درآمدهای کلان، استراتژی جامعی را اجرا کرده است که زمینه‌ساز اعطای بیش از ۳۰ درصد کل مالیات کشور توسط صنایع بزرگ و شرکت‌های خصولتی شده است به طوری که در سال گذشته بیش از ۳۰ درصد کل درآمدهای مالیاتی کشور توسط ۸۰۷ مودی بزرگ مالیاتی پرداخت شده است. تجربه داده ها و ارقام عملکرد مالیات اصناف در سال گذشته، نشان داده است که دولت سیزدهم به دنبال اخذ مالیات واقعی از مشاغل خاص و خصولتی‌های فراری از مالیات بوده است.

وی افزود: همچنین سازمان امور مالیاتی می‌تواند با اجرای اقداماتی مانند گزارش عمومی داده‌های پرداخت مالیات و افزایش آگاهی عمومی نسبت به اهمیت پرداخت مالیات و مصارف ویژه آن در توسعه کشور نظیر سهم مالیاتی شهرداری‌ها از مالیات بر ارزش افزوده، شفافیت را افزایش دهد و مردم را نسبت به مصارف مهم مالیات کشور آگاه کند.

سالارزاده در خاتمه اظهار کرد: سازمان امور مالیاتی تمرکز خود را مشاغل بزرگ و اصناف با درآمدهای قابل توجه و کلان قرار داده است که این رویکرد نقش تعیین کننده ای در اصلاح رویکرد مالیاتی کشور دارند. از یک با اعطای سهم واقعی مالیات توسط مشاغل کلان، زمینه بازتوزیع مناسب ثروت را فراهم خواهد کرد و از طرف با کاهش فشار مالیاتی بر مردم عادی و همچنین بخش مولد اقتصاد، زمینه برای پرداخت عادلانه مالیات و اطمینان از پرداخت سهم منصفانه مالیاتی بخش های مختلف مالیاتی فراهم خواهد شد. دولت سیزدهم در زمینه مالیات‌ستانی به شیوه و رویکرد جدید خود با تمرکز بر ارقام عملکرد مالیاتی اصناف در سال گذشته و تقاطع گیری اطلاعات جدید توانسته است که روندها و الگوهای رفتار پرداخت مالیات را شناسایی کند و اخذ مالیات از مشاغل خاص را کلید بزند.

زهرا طوسی

دیگر خبرها

  • راه‌اندازی واحد CRM در شرکت صنایع معادن و عمران رضوی
  • سهام استارباکس ۳۱ درصد ضرر کرد
  • عوامل موثر بر قیمت ورق اکسین
  • معامله ۲۷۰ میلیاردی سهام در بورس آذربایجان غربی
  • زمان اوج بیت کوین مشخص شد
  • معادله تورمی بازدهی سهام
  • فروش گوشی‌های اپل تقریباً در تمام بازارها کاهش یافت
  • بیش از ۳۰ درصد کل مالیات کشور در سال گذشته توسط شرکت‌های خصولتی پرداخت شده است
  • پیش‌بینی تولید ۳ میلیون و ۷۰۰ هزار تن محصول بهاره در خراسان رضوی 
  • صادرات غیرنفتی استان بوشهر افزایش می‌یابد